Je vrijwilligersbeleid goed geregeld!

  • 27 september
  • 19:30 - 21:00

Spelen vrijwilligers een belangrijke rol in jouw organisatie? Dan is het belangrijk dat je als organisatie structureel werkt aan goed vrijwilligersbeleid- en management. Een goed vrijwilligersbeleid is hierbij leidend. Het geeft vrijwilligers duidelijkheid, vertrouwen en zorgt ervoor dat wederzijdse verwachtingen helder zijn. In deze workshop lopen we door de belangrijkste onderwerpen van een goed vrijwilligersbeleid.

Wist je dat wij het keurmerk ‘Vrijwillige Inzet Goed Geregeld’ hebben ontvangen? Het keurmerk wordt toegekend vanuit Vereniging NOV, de Nederlandse organisatie vrijwilligerswerk. Met dit keurmerk in the pocket kunnen we jullie nog beter meenemen in het opstellen van een goed vrijwilligersbeleid. Wie zich vrijwillig inzet voor een ander verdient het namelijk dat een organisatie goed met die inzet omgaat.

Klaar om een de slag te gaan? Meld je aan via het inschrijfformulier. Als je specifieke vragen hebt over dit onderwerp kun je dat bij de aanmelding aangeven. De locatie volgt later.

ORGANISATOR Mantelzorg & Vrijwilligersplein Zwaanstraat 7 te Cuijk

Inschrijven Je vrijwilligersbeleid goed geregeld!

Ja, ik schrijf me in!
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.