Voorstelling over Depressie op 14 november in de Lievekamp in Oss

  • 14 november
  • Lievekamp oss
  • € 7.50
  • 19.30 uur

Al 5 jaar werkt Ypse Preventie samen met Theater de Lievekamp in Oss om door middel van theatervoorstelling het (taboe op) praten over psychische problematiek te verkleinen.

De volgende voorstelling – over depressie – staat in november op het programma:

De voorstelling ‘1000 kilo Watten’ gaat over depressie en de verschillende verdedigingsmechanismen van de mens om hiermee om te gaan. Over hoe eenzaam het kan zijn als je aan depressie lijdt en over de machteloosheid van de omgeving.

Na een tumultueuze arrestatie moet de 15-jarige Izzy een nacht op het bureau doorbrengen. Izzy zoekt altijd de confrontatie op, heeft een grote bek en rekt ieders grenzen op. Deze nacht heeft ze echter de verkeerde tegenover zich. De politieagent laat zich niet wegsturen. Met zijn onbeholpen, onhandige en soms lompe manieren helpt hij Izzy om zich bloot te geven en ontstaat er een onverwachte connectie. 1000 kilo watten (14+) is een voorstelling van Garage TDI in samenwerking met Stichting Route Jack.

Meer informatie en kaartverkoop: https://www.lievekamp.nl/programma/garage-tdi-ism-ypse-duizend-kilo-watten-14-nov-19-30/

Kaarten zijn € 7,50 –  jongeren krijgen 50% korting met hun schoolpas, studentenkaart, MBO-card, CJP-pas of cultuurkaart.