Campagne Voorbereiden Op 2023 van start: bereid je voor op mantelzorg

  • 5 september 2023

Je hebt je leven aardig op de rit. Dan merk je dat je ouders ouder worden. Ze kunnen ineens niet meer alles zelf. Het is goed om je hier alvast op voor te bereiden. Praat er met elkaar over en bekijk welke mogelijkheden er zijn. Een ding is zeker, we krijgen allemaal te maken met mantelzorg.

Wie dan wel

Daarom starten wij deze campagne. We willen mensen bewust maken van wat hen te wachten staat. Het is speciaal gericht op de generatie 50 – 65 jaar waarvan de ouders binnenkort hulp nodig kunnen hebben.

Visuals als deze zetten je aan het denken. Want inderdaad, als ik niet voor mijn vader, moeder of ouders zorg, wie gaat het dan wel doen? Met een terugtrekkende overheid, minder zorgplekken en het verdwijnen van plekken waar ouderen terecht kunnen, komt het grote deel van de zorg neer op de naasten.

Hiervoor gebruiken we radiospotjes die steevast eindigen op ‘wie dan wel’. En we komen vaak voorbij op de sociale media De campagne duurt zes weken van september tot half oktober.

Meer weten?

Op de pagina Wie dan wel , geven we tips over hoe je je kunt voorbereiden op mantelzorg.

Lees meer over het hoe en wat van de campagne Voorbereiden op.

The post Campagne Voorbereiden Op 2023 van start: bereid je voor op mantelzorg appeared first on MantelzorgNLpro.

Ook interessant

  • Calendar05-APRIL-2024

test

The post test appeared first on MantelzorgNLpro.

  • Calendar28-MAART-2024

Het aantal zwaarbelaste mantelzorgers dat zorgt voor 80+ ouders neemt toe

Het aantal mantelzorgers dat voor hun 80+ ouders zorgt groeit en er zijn meer zwaarbelaste mantelzorgers dan 10 jaar geleden.…

137 Gerelateerde