Hoe verder na de verkiezingsuitslag met de petitie tegen regelkolder?

  • 12 december 2023

De verkiezingen zijn achter de rug. Mooi om te zien dat de grote partijen PVV, NSC de petitie tegen regelkolder ondertekenden en dat BBB nog gaat tekenen. Inmiddels steunden al 11.000 mensen de petitie.

Afgelopen week bedankten we de vertrekkende Kamerleden die zich inzetten voor mantelzorg per brief. En natuurlijk onze felicitaties voor Kamerleden die op 6 december zijn geïnstalleerd. We hopen dat zij zich ook zullen inzetten voor mantelzorgers. Ze ontvangen van ons alle informatie die ze nodig hebben.

Aanbieden van de petitie

De petitie Stop de #regelkolder bieden we in het nieuwe jaar aan in de Tweede Kamer. Dat gebeurt rond de 3e week van januari als de leden van de Tweede Kamer debatteren over de zorg- en welzijnsbegroting van ons land.

Heb je de petitie nog niet ondertekend? Doe dit dan alsnog, zodat we met elkaar goed duidelijk maken dat mantelzorgers belangrijker zijn dan regels.

The post Hoe verder na de verkiezingsuitslag met de petitie tegen regelkolder? appeared first on MantelzorgNLpro.

Ook interessant

  • Calendar20-FEBRUARI-2024

Branchemonitor 2022-2023, hoe staat het ervoor?

Welke ontwikkelingen zien organisaties die mantelzorgondersteuning bieden? Welke vormen van ondersteuning bieden zij, wat ondernemen ze en hoeveel mantelzorgers bereiken…

  • Calendar15-FEBRUARI-2024

Nationale strategie voor de implementatie van VN-handicap

Het demissionaire kabinet heeft vorige week groen licht gegeven voor de meerjarige nationale strategie voor mensen met een beperking en…

129 Gerelateerde