Hoe verder na de verkiezingsuitslag met de petitie tegen regelkolder?

  • 12 december 2023

De verkiezingen zijn achter de rug. Mooi om te zien dat de grote partijen PVV, NSC de petitie tegen regelkolder ondertekenden en dat BBB nog gaat tekenen. Inmiddels steunden al 11.000 mensen de petitie.

Afgelopen week bedankten we de vertrekkende Kamerleden die zich inzetten voor mantelzorg per brief. En natuurlijk onze felicitaties voor Kamerleden die op 6 december zijn geïnstalleerd. We hopen dat zij zich ook zullen inzetten voor mantelzorgers. Ze ontvangen van ons alle informatie die ze nodig hebben.

Aanbieden van de petitie

De petitie Stop de #regelkolder bieden we in het nieuwe jaar aan in de Tweede Kamer. Dat gebeurt rond de 3e week van januari als de leden van de Tweede Kamer debatteren over de zorg- en welzijnsbegroting van ons land.

Heb je de petitie nog niet ondertekend? Doe dit dan alsnog, zodat we met elkaar goed duidelijk maken dat mantelzorgers belangrijker zijn dan regels.

The post Hoe verder na de verkiezingsuitslag met de petitie tegen regelkolder? appeared first on MantelzorgNLpro.

Ook interessant

  • Calendar23-JULI-2024

Inkomensafhankelijke eigen bijdrage in de Wmo is geen goed idee

MantelzorgNL vindt samen met andere partijen een herinvoering van een inkomensafhankelijke eigen bijdrage in de Wmo geen goed idee. Dit…

  • Calendar05-JULI-2024

Premier Schoof zegt uitwerking hoofdlijnenakkoord op mantelzorg toe: presentatie op Prinsjesdag

In zijn eerste plenaire debat met de Tweede Kamer over de regeringsverklaring reageerde premier Dick Schoof op de inbreng van…

166 Gerelateerde