Lancering MantelzorgNLpro: voor professionals die werken met mantelzorgers

  • 5 september 2022

Vandaag lanceren we MantelzorgNLpro. MantelzorgNLpro richt zich volledig op het ondersteunen van professionals, waar MantelzorgNL zich blijft richten op het ondersteunen van individuele mantelzorgers.

In MantelzorgNLpro zijn de bestaande werkzaamheden voor professionals ondergebracht, zoals het geven van maatwerkadvies en de trainingen vanuit onze Academie. Maar ook een Kenniscentrum met actuele onderwerpen over mantelzorg.

De komende tijd breiden wij onze dienstverlening nog verder uit en daarvan houden we je graag op de hoogte.

Waar staat MantelzorgNLpro voor?

MantelzorgNLpro wil mogelijk maken dat mantelzorgers kunnen zorgen op een manier die bij hen past. En dat ze de zorg kunnen combineren met een baan of andere activiteiten.

Organisaties voor mantelzorgondersteuning, gemeentes, zorginstellingen en werkgevers, allemaal dragen ze bij aan het ondersteunen van mantelzorgers. Samen met deze partijen een mantelzorgvriendelijke samenleving creëren, dat is waar MantelzorgNLpro voor staat.

De kern van MantelzorgNLpro bestaat uit de Academie en het adviesteam. Maak kennis met het adviesteam van MantelzorgNLpro:

Daphne Zumbrink, Aline Vos, Kim Dirkse, Natalia Vermeulen, Jaap Roorda en Maike Oosterbaan.

Meer weten?

Neem een kijkje op de vernieuwde site MantelzorgNLpro, bezoek de Academie of neem contact op met één van de adviseurs.

 

 

The post Lancering MantelzorgNLpro: voor professionals die werken met mantelzorgers appeared first on MantelzorgNLpro.

Ook interessant

  • Calendar23-MEI-2023

Lancering ketenaanpak terugdringen depressieve klachten mantelzorgers

Wil jij ook een bijdrage leveren om de (mentale)ondersteuning voor mantelzorgers te optimaliseren? PROOF Adviseurs en Ecorys ontwikkelden een ketenaanpak…

  • Calendar10-MEI-2023

Minder wijkverpleging betekent meer druk op mantelzorgers

Voor veel mensen die wijkverpleging nodig hebben, is dat niet beschikbaar of ze krijgen minder zorguren dan gewenst. Dat blijkt…

68 Gerelateerde