Lancering MantelzorgNLpro: voor professionals die werken met mantelzorgers

  • 5 september 2022

Vandaag lanceren we MantelzorgNLpro. MantelzorgNLpro richt zich volledig op het ondersteunen van professionals, waar MantelzorgNL zich blijft richten op het ondersteunen van individuele mantelzorgers.

In MantelzorgNLpro zijn de bestaande werkzaamheden voor professionals ondergebracht, zoals het geven van maatwerkadvies en de trainingen vanuit onze Academie. Maar ook een Kenniscentrum met actuele onderwerpen over mantelzorg.

De komende tijd breiden wij onze dienstverlening nog verder uit en daarvan houden we je graag op de hoogte.

Waar staat MantelzorgNLpro voor?

MantelzorgNLpro wil mogelijk maken dat mantelzorgers kunnen zorgen op een manier die bij hen past. En dat ze de zorg kunnen combineren met een baan of andere activiteiten.

Organisaties voor mantelzorgondersteuning, gemeentes, zorginstellingen en werkgevers, allemaal dragen ze bij aan het ondersteunen van mantelzorgers. Samen met deze partijen een mantelzorgvriendelijke samenleving creëren, dat is waar MantelzorgNLpro voor staat.

De kern van MantelzorgNLpro bestaat uit de Academie en het adviesteam. Maak kennis met het adviesteam van MantelzorgNLpro:

Daphne Zumbrink, Aline Vos, Kim Dirkse, Natalia Vermeulen, Jaap Roorda en Maike Oosterbaan.

Meer weten?

Neem een kijkje op de vernieuwde site MantelzorgNLpro, bezoek de Academie of neem contact op met één van de adviseurs.

 

 

The post Lancering MantelzorgNLpro: voor professionals die werken met mantelzorgers appeared first on MantelzorgNLpro.

Ook interessant

  • Calendar20-FEBRUARI-2024

Branchemonitor 2022-2023, hoe staat het ervoor?

Welke ontwikkelingen zien organisaties die mantelzorgondersteuning bieden? Welke vormen van ondersteuning bieden zij, wat ondernemen ze en hoeveel mantelzorgers bereiken…

  • Calendar15-FEBRUARI-2024

Nationale strategie voor de implementatie van VN-handicap

Het demissionaire kabinet heeft vorige week groen licht gegeven voor de meerjarige nationale strategie voor mensen met een beperking en…

129 Gerelateerde