Festival voor jonge mantelzorghelden

#niettemissen

Vrijdag 12 mei 2023 van 16.00 – 19.30 uur
Locatie cooming soon (in Land van Cuijk)

Is jouw moeder ziek? Of jouw broertje gehandicapt? Maak je je vaak zorgen en moet je regelmatig meehelpen? Dan ben jij een mantelzorgheld. Het zorgen voor een ziek familielid in combinatie met school, vrienden en hobby’s is pittig. Het is belangrijk om tijd voor jezelf te hebben en leuke dingen te doen. Daarom organiseert Mantelzorg- & Vrijwilligersplein in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk een festival voor jonge mantelzorghelden. Kom jij ook?

Er staan veel leuke dingen op het programma, zoals een DJ-workshop, make-up tutorial, vlog-training en meer! Ook kun je in gesprek met jongeren die in dezelfde situatie zitten.

Programma

Vanaf 16.00 uur is de inloop en om 16.30 uur start het programma. Je kunt kiezen uit verschillende coole workshops. Tussendoor zorgen we voor een drankje en lekker eten. Om 19.30 uur is het festival afgelopen.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Aanmelden

Het festival is bedoeld voor mantelzorgers 12 t//m 18 jaar die in het Land van Cuijk wonen. Aanmelden is verplicht. Het aantal plekken is beperkt, dus meld je nu alvast aan! Je mag iemand meenemen om je te vergezellen.

  • Benodigd in verband met het versturen van de bevestigingsmail
  • Denk bijvoorbeeld aan vegetarisch, bepaalde allergieën, etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel naar