Festival voor jonge mantelzorghelden

#niettemissen

Woensdag 17 mei 2023 van 16.00 – 19.30 uur
Locatie Strandpaviljoen Évive in Katwijk (Gemeente Land van Cuijk)

Is jouw moeder ziek? Of jouw broertje gehandicapt? Maak je je vaak zorgen en moet je regelmatig meehelpen? Dan ben jij een mantelzorgheld. Het zorgen voor een ziek familielid in combinatie met school, vrienden en hobby’s is pittig. Het is belangrijk om tijd voor jezelf te hebben en leuke dingen te doen. Daarom organiseert Mantelzorg- & Vrijwilligersplein in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk een festival voor jonge mantelzorghelden. Kom jij ook?

Er staan veel leuke dingen op het programma, zoals een DJ-workshop en een vlog-training! Ook kun je in gesprek met jongeren die in dezelfde situatie zitten.

Programma

Vanaf 16.00 uur is de inloop en om 16.30 uur start het programma. Een mega leuk programma als je het ons vraagt! Heb jij bijvoorbeeld altijd al vlogger willen worden, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt? Of ben je gewoon heel benieuwd hoe je een toffe vlog maakt? Vlogger Teun Peters verzorgt een vlog workshop waarin jij alle fijne kneepjes van het vloggen leert. Is muziek maken meer jouw ding, of zou je heel graag een keer op de radio komen? Radio DJ Frank van der Lende geeft tijdens het festival een DJ workshop! Als kers op de taart kun je zélfs een uitzending op de radio Land van Cuijk winnen! Tussendoor zorgen we voor een drankje en lekker eten. Om 19.30 uur is het festival afgelopen.

Bekijk de line-up hieronder!

Aanmelden

Het festival is bedoeld voor mantelzorgers 12 t/m 18 jaar die in het Land van Cuijk wonen. Aanmelden is verplicht. Het aantal plekken is beperkt, dus meld je nu alvast aan! Je mag vrienden meenemen om je te vergezellen.

  • Benodigd in verband met het versturen van de bevestigingsmail
  • Denk bijvoorbeeld aan vegetarisch, bepaalde allergieën, etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel naar