Inspiratiebijeenkomst voor mantelzorghelden

Donderdag 20 april 2023 van 16.30 – 21.00 uur
Locatie: Myllesweerd, Kerkstraat 3 in Mill

Als mantelzorger in het Land van Cuijk ben jij een held. Door jouw goede zorg en persoonlijke band met je dierbare ondersteun je zoals alleen jij dat kan. Dat is heel bijzonder, maar ook een grote verantwoordelijkheid. Het overkomt je, bovenop al het andere in je leven. Daarom organiseert Mantelzorg- & Vrijwilligersplein in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk een inspiratiebijeenkomst voor mantelzorghelden. Kom je ook?

Tijdens de inspiratiebijeenkomst willen we je bedanken, ontspanning bieden en met je in gesprek gaan over aandachtspunten voor mantelzorg in de toekomst. Ook kun je in gesprek met lotgenoten. Met behulp van jouw input vormen we het nieuwe mantelzorgbeleid.

Programma

Vanaf 16.30 uur is de inloop en word je ontvangen met soep en broodjes. Vervolgens is er een afwisselend en inspirerend programma. Om 20.15 uur sluiten we af met een drankje.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort!

Aanmelden

De inspiratiebijeenkomst is bedoeld voor mantelzorgers van 19 t/m 100(+) jaar die in het Land van Cuijk wonen. Aanmelden is verplicht. Het aantal plekken is beperkt, dus meld je nu alvast aan! Je mag iemand meenemen om je te vergezellen.

  • Benodigd in verband met het versturen van de bevestigingsmail
  • Denk bijvoorbeeld aan vegetarisch, bepaalde allergieën, etc.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel naar