Ik wil maatje worden

Wil jij van betekenis zijn voor je mede-inwoners van Land van Cuijk? Bijvoorbeeld voor iemand die zich eenzaam voelt, een beperking heeft, of voor een mantelzorger?
Als maatje kan je veel voor hen betekenen, al is het maar een uurtje in de week. Van een kopje koffie drinken tot samen activiteiten ondernemen, zoals naar de film gaan, samen boodschappen doen of andere activiteiten die aansluiten bij de behoeften van de hulpvrager of diens mantelzorger. Je doet er onze hulpvragers een groot plezier mee. En jezelf ook!

Hoe word je maatje?

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe je een maatje wordt voor een hulpbehoevende? Neem dan contact met ons op.

Wil je je direct aanmelden? Vul dan het formulier in en we nemen met je contact op. Tijdens een persoonlijk gesprek willen wij van jou weten waar je naar op zoek bent. Jij kent jezelf, wij onze hulpvragers en samen vinden we vast en zeker een match. Match gevonden? Dan is het van belang dat het ‘klikt’ tussen jou en de hulpvrager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou als vrijwilliger ondersteuning op maat. Verder kun je meedoen aan scholing, organiseren we bijeenkomsten gedurende het jaar en ontvang je reiskostenvergoeding. Alles om jou als vrijwilliger zo goed mogelijk te ondersteunen in het uitvoeren van het gewenste vrijwilligerswerk.

Vacatures hulpvragen

Kijk op onze vacaturebank of er een hulpvraag tussen zit die bij jou past.


Snel naar