Ik zoek vrijwilligers

Als jouw vereniging, stichting of organisatie met vrijwilligers werkt, komt daar veel bij kijken. Hoe vind je vrijwilligers? Met welke wetten en regels moet je rekening houden? Met al jouw vragen kun je bij ons terecht. Ook kun je je vacature bij ons aanmelden.

Hoe helpen wij jou?

Wij informeren, adviseren en ondersteunen organisaties die met vrijwilligers werken. Met het NOV-keurmerk ‘Vrijwillige Inzet Goed Geregeld’ op zak, hebben wij aangetoond structureel te werken aan goed vrijwilligersbeleid en -management. We staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en hebben de zaken goed geregeld. Deze kennis delen we graag met jou.

Heb je bijvoorbeeld nagedacht over de manier van werven? Is er een vrijwilligersbeleid? En wist je dat er veel verschillende soorten vrijwilligers zijn? De ene vrijwilliger komt graag drie keer in de week op vaste momenten, terwijl een ander liever flexibel vrijwilligerswerk doet.

Wij adviseren je graag in een persoonlijk gesprek, telefonisch of door middel van een training of workshop. Heb je een vraag? Neem dan contact op met een van onze locaties.

Locaties

Locatie Boxmeer
De Raetsingel 1 (Kantoor in spreekruimte Bibilioplus)
5831 KC Boxmeer
Inloopspreekuur: op afspraak
Bereikbaar via:0485-575 575 of vrijwilligerspuntboxmeer@sociom.nl

Locatie Cuijk
Zwaanstraat 7
5431 BR Cuijk
Inloopspreekuur: op afspraak
Bereikbaar via: 0485-700510 of vrijwilligerspuntcuijk@sociom.nl

Locatie Sint Anthonis
Breestraat 1-D
5845 AX Sint Anthonis
Inloopspreekuur: op afspraak
Bereikbaar via: 0485-700 500 of vrijwilligerspuntsintanthonis@sociom.nl

Vacature aanmelden

Om namens de organisatie zelf vacatures te kunnen plaatsen, meld je je aan bij onze vacaturebank. Onder het kopje inloggen lees je hierover meer informatie.


Snel naar