Waaiers met sociale kaart Liefdevolle Plicht gepubliceerd

  • 13 november 2023

Tijdens de lokale bijeenkomsten in Wierden, Woerden en Tilburg, waarin het project door de landelijke projectleiders over werd gedragen aan de lokale projectteams, zijn waaiers uitgedeeld met de lokale organisaties.

Organisaties waar mantelzorgers terecht kunnen voor hulp- en ondersteuning en verbonden zijn aan Liefdevolle Plicht. Naast de lokale organisaties, zijn in de waaier ook landelijke organisaties vermeld, waar Indische en Molukse mantelzorgers terecht kunnen voor informatie en advies.

Indische en Molukse mantelzorgers

Op de waaier staat niet alleen het lokale hulp- en ondersteuningsaanbod, maar er is ook te lezen wat de Indische en Molukse mantelzorgers van het project Liefdevolle Plicht vonden. Wat ze eraan gehad hebben, wat we bereikt hebben met elkaar. Er staan ook uitspraken van professionals en medewerkers van de gemeente op.

De waaier is lokaal verkrijgbaar bij de Molukse Stichting in Woerden, Wierden en Tilburg en bij de mantelzorgconsulenten van WoerdenWijzer, Evenmens en ContourdeTwern in Tilburg.

Meer informatie

Download de waaiers van gemeente:

Lees meer over het project Liefdevolle Plicht

The post Waaiers met sociale kaart Liefdevolle Plicht gepubliceerd appeared first on MantelzorgNLpro.

Ook interessant

  • Calendar23-JULI-2024

Inkomensafhankelijke eigen bijdrage in de Wmo is geen goed idee

MantelzorgNL vindt samen met andere partijen een herinvoering van een inkomensafhankelijke eigen bijdrage in de Wmo geen goed idee. Dit…

  • Calendar05-JULI-2024

Premier Schoof zegt uitwerking hoofdlijnenakkoord op mantelzorg toe: presentatie op Prinsjesdag

In zijn eerste plenaire debat met de Tweede Kamer over de regeringsverklaring reageerde premier Dick Schoof op de inbreng van…

166 Gerelateerde