Waaiers met sociale kaart Liefdevolle Plicht gepubliceerd

  • 13 november 2023

Tijdens de lokale bijeenkomsten in Wierden, Woerden en Tilburg, waarin het project door de landelijke projectleiders over werd gedragen aan de lokale projectteams, zijn waaiers uitgedeeld met de lokale organisaties.

Organisaties waar mantelzorgers terecht kunnen voor hulp- en ondersteuning en verbonden zijn aan Liefdevolle Plicht. Naast de lokale organisaties, zijn in de waaier ook landelijke organisaties vermeld, waar Indische en Molukse mantelzorgers terecht kunnen voor informatie en advies.

Indische en Molukse mantelzorgers

Op de waaier staat niet alleen het lokale hulp- en ondersteuningsaanbod, maar er is ook te lezen wat de Indische en Molukse mantelzorgers van het project Liefdevolle Plicht vonden. Wat ze eraan gehad hebben, wat we bereikt hebben met elkaar. Er staan ook uitspraken van professionals en medewerkers van de gemeente op.

De waaier is lokaal verkrijgbaar bij de Molukse Stichting in Woerden, Wierden en Tilburg en bij de mantelzorgconsulenten van WoerdenWijzer, Evenmens en ContourdeTwern in Tilburg.

Meer informatie

Download de waaiers van gemeente:

Lees meer over het project Liefdevolle Plicht

The post Waaiers met sociale kaart Liefdevolle Plicht gepubliceerd appeared first on MantelzorgNLpro.

Ook interessant

  • Calendar05-APRIL-2024

test

The post test appeared first on MantelzorgNLpro.

  • Calendar28-MAART-2024

Het aantal zwaarbelaste mantelzorgers dat zorgt voor 80+ ouders neemt toe

Het aantal mantelzorgers dat voor hun 80+ ouders zorgt groeit en er zijn meer zwaarbelaste mantelzorgers dan 10 jaar geleden.…

137 Gerelateerde