Café Brein

  • 30 mei 2022
  • de Weijer, Boxmeer
Café Brein Land van Cuijk  
Op maandag `30 mei organiseert Café Brein en het Geheugenhuis van BiblioPlus de voorstelling Breeknacht, een voorstelling over NAH. Romijn en Nanna, man en vrouw, hebben samen een succesvol theatergezelschap. In 2015 slaat het noodlot echter toe. Romijn krijgt een herseninfarct. Breeknacht is een indringende waargebeurd verhaal over zware tegenslag, kracht, moed en hoop maar vooral en uiteindelijk een verhaal over hun liefde die (bijna) alles overwint.  
De voorstelling duurt van 15:00-17:00 uur in Theaterzaal De Weijer (De Raetsingel 1, 5831 KC Boxmeer) Vanaf 14:30 uur is de inloop. Toegangskosten zijn €2,50 per persoon.  
U kunt zich opgeven t/m 21 mei 2022, door u aan te melden via
www.biblioplus.nl/cafebrein. Of door te bellen naar 0485-583500.
Er is maar plek voor 50 personen. Getroffenen en hun naasten krijgen voorrang op professionals.

Cafe Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie.

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige, ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.