Over ons

Eén centrale plek waar alle ondersteuning en expertise op het gebied van mantelzorg en vrijwillige inzet in het Land van Cuijk samenkomt. Wij staan voor alle inwoners, verenigingen en professionals klaar met informatie, advies, cursussen én met een luisterend oor. Zo versterken we ook de samenwerking tussen mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. Met één doel: hulpvragers én alle betrokkenen zo goed mogelijk van dienst zijn.

In het kort

> 0
Medewerkers plein
> 0
Vrijwilligers
> 0
Mantelzorgers in beeld
0
Betrokken, professionele partners in de regio

De ervaren medewerkers van dit nieuwe plein staan klaar voor alle inwoners, verenigingen en professionals met informatie, advies, cursussen én met een luisterend oor. Zo is dit team niet alleen de hulpvragers van dienst, maar versterkt het ook de samenwerking tussen mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. En dat is zeer welkom, in deze tijd waar de zorg steeds meer bij de mensen thuis komt te liggen. Maar ook het vinden van vrijwilligers, de bemiddeling en het matchen van vrijwilligers met de vraag is een belangrijk onderdeel. Het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein is onderdeel van Sociom.

Over Sociom

Sociom is een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal. Sociom is er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers van Sociom brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt.

Iemand persoonlijk spreken?

Tijdens kantooruren 0485 700 500
Werkgebied
Mantelzorg- & Vrijwilligersplein werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal.
Verdiep je verder