Informatieavond levenstestament,curatele, mentorschap en bewindvoering 

  • 27 september 2023
  • Myllesweerd, Mill

De avond vindt plaats op 27 september 2023 van 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur in cultureel centrum Myllesweerd, Kerkstraat 3, Mill. Deze informatieavond is voor ouders, verzorgers, familieleden en ander geïnteresseerden woonachtig in Land van Cuijk.

Welke stappen kun je nemen om de wettelijk vertegenwoordiging goed te regelen? Door dit te beschrijven in een levenstestament of door curatele, bewindvoering of mentorschap te regelen. Wat zijn de verschillen daartussen? Als een kind 18 jaar wordt, verandert er juridisch veel, wat betekent dat voor een ouder van een kind met een beperking? Of voor je partner met een beginnende dementie? Je kunt voorkomen dat je naaste straks ongewenste keuzes maakt, door je keuzes en wensen vast te leggen. Want komt er een moment dat de persoon met dementie niet meer in staat is zorgbeslissingen te nemen. Of wanneer jou iets overkomt, wie beslist er dan voor jouw kind? Als er geen vertegenwoordiging is aangewezen, is het van belang dit goed te regelen.

De heer M. Wilhelm (notaris) en mevrouw T.M. Westers-van Haaren (toegevoegd notaris) van Kersten en Wilhelm Notarissen te Land van Cuijk vertellen tijdens deze avond wat een levenstestament, bewindvoering, mentorschap en curatele inhoudt en in welke situatie het zinvol kan zijn om in te zetten.

Renske Leenders, consulent mantelzorg van het Mantelzorg- en Vrijwilligersplein, onderdeel van Sociom is deze avond aanwezig ter ondersteuning en vragen.  

Aanmelden kan via bovenstaande aanmeldknop, mvplein@sociom.nl of telefonisch via 0485 700 500. 

Aanmelden Informatieavond levenstestament,curatele, mentorschap en bewindvoering 

Ja, ik meld me aan!
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.