Themabijeenkomst Levenseinde – Sociom Zin

  • 6 december 2022
  • Cuijk

Dinsdag 6 december 2022 van 13.30 – 16.30 uur
Locatie: Schouwburg in Cuijk

We worden steeds ouder. We weten ook dat ouderdom met gebreken komt en dat elk leven eindigt. Hoe geef jij jouw levenseinde goed vorm? Hoe denk je na over jouw levenseinde? Hoe praat je erover met je naasten, je kinderen?

Sociom Zin organiseert op dinsdag 6 december een bijeenkomst over keuzes rondom het  levenseinde. De bijeenkomst is van 13.30 – 16.30 uur in de Schouwburg in Cuijk.

Gastspreker Mark Curr├ę zal ingaan op o.a. palliatieve sedatie, medisch-ethische afspraken, levenstestament en euthanasie bij levenseinde. Mark is huisarts in Land van Cuijk en betrokken bij een hospice.   

Sociom Zin is er voor alle zelfstandig wonende inwoners van het Land van Cuijk, die zich willen verbinden met een ander op waarden en levensvragen die voor hem of haar van belang zijn. De activiteiten van Sociom Zin bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Deze worden begeleid door ongeveer vijftig getrainde vrijwilligers en een sociaal werker van Sociom.

Meer informatie
Voor deze bijeenkomst hoef je je niet aan te melden, de inloop is vrij en kosteloos. Meer informatie over Sociom Zin is te vinden op www.sociom.nl/aanbod/sociom-zingeving of mail naar info@sociom.nl.