Bijeenkomst Klein Geluk

Leer hoe je als mantelzorger 'klein geluk' terugbrengt in je leven

  • 30 maart
  • Boxmeer

Hoe breng je als mantelzorger ‘klein geluk’ terug in je leven?
Woensdag 30 maart van 19.30-21.30 uur.

Locatie: De Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer

Wanneer je voor een ander zorgt, kan dat zoveel van je vragen dat het soms even teveel wordt. Als mantelzorger is het juist belangrijk om ook goed voor jezelf te blijven zorgen. Met die gedachte schreven Maria Grijpma en Inge Jager het mooie boek ‘Klein Geluk voor de mantelzorger’. Het is een praktische en inspirerende gids boordevol informatie en tips, die jou als mantelzorger kunnen helpen om meer energie en geluk en te ervaren in je eigen leven. Het Mantelzorg- en Vrijwilligersplein organiseert nu een bijeenkomst met dit boek in de hoofdrol.

Wanneer je jezelf als mantelzorger hierin herkent, dan is deze interactieve bijeenkomst echt iets voor jou! Onder begeleiding van schrijfster Inge Jager proberen we de ‘recepten’ voor Klein Geluk uit het boek met elkaar uit. Kleine stukjes theorie en veel praktische oefening. Zo kun je ervaren dat je inderdaad al binnen enkele minuten rust, nieuwe energie of inspiratie kunt opdoen. En je hebt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere mantelzorgers, zodat je ook kunt leren van elkaar. Bovendien krijg je het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’ cadeau om er thuis verder mee aan de slag te gaan.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelding, kun je terecht bij Mantelzorg- en Vrijwilligersplein. Telefoon: 0485-700500 of e-mail: mvplein@sociom.nl.
Bij de bijeenkomst wordt rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen. Indien nodig zal gebruik worden gemaakt van de CoronaCheck-app.

Aanmelden Bijeenkomst Klein Geluk

Ja, ik meld me aan!
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook interessant

Categorieën