Campagnemateriaal voor de Week van de Jonge Mantelzorger is nu beschikbaar

  • 14 mei 2024

Van 1 tot en met 7 juni is het de Week van de Jonge Mantelzorger, waarin we jaarlijks aandacht vragen voor kinderen en jongeren die opgroeien met zorg thuis. De campagnematerialen zijn nu beschikbaar.

Voor jonge mantelzorgers zijn hun zorgen vaak zo vanzelfsprekend dat ze zelf niet eens beseffen dat ze mantelzorger zijn. Deze kinderen en jongeren hebben thuis extra zorgtaken, maken zich zorgen of missen de nodige zorg en aandacht voor zichzelf. Veel meer dan de meeste mensen denken. Daarom is het thema van deze week Meer dan je denkt.

Campagne Meer dan je denkt

Meer dan je denkt is bedoeld om mensen bewust te maken van jonge mantelzorgers en hun zorgen. De campagne laat ook zien wat jij zelf eventueel voor hen kan betekenen. Het richt zich op iedereen in hun omgeving, van buren tot leraren, van vrienden tot voetbaltrainers. Een klein gebaar, zoals vragen hoe het gaat, doet al meer dan je denkt!

Toolkit met campagnemateriaal

Doe je ook mee? Op de website Week van de Jonge Mantelzorger vind je een toolkit met campagnevideo’s, campagneposters, social media berichten en meer. Voor iedereen vrij te gebruiken in de Week van de Jonge Mantelzorger.

The post Campagnemateriaal voor de Week van de Jonge Mantelzorger is nu beschikbaar appeared first on MantelzorgNLpro.

Ook interessant

  • Calendar16-MEI-2024

Mantelzorg benoemd in hoofdlijnenakkoord

MantelzorgNL is blij dat de versterking van de positie van mantelzorgers is benoemd als belangrijk aandachtspunt in het hoofdlijnenakkoord van…

  • Calendar14-MEI-2024

Duidelijkheid over de rollen en verwachtingen rondom cliƫntvertegenwoordiging

De handreiking Goede Cliëntvertegenwoordiging biedt duidelijkheid over de rol van de vertegenwoordiger en wat de zorgverlener, cliënt en vertegenwoordiger van…

148 Gerelateerde