Luister nu naar de mooie podcastserie Zorgen van RTV Utrecht

  • 2 maart 2023

Is de ouderenzorg van nu nog wel houdbaar? Wordt iedereen mantelzorger? In de podcastserie Zorgen zoekt journalist Iris Tasseron een antwoord op deze vragen. Ze onderzoekt hoe zij straks mantelzorg kan gaan geven aan haar eigen moeder. En kijkt ook naar de generatie onder haar. Willen en kunnen haar zonen mantelzorg geven aan haar als het zover is? En wat moeten zij daarvoor kunnen en opzij zetten?

In de derde aflevering vertelt mantelzorger Janske Bakker heel treffend dat zij ook graag een keer een arm om haar schouder wil voelen. En hoe alleen dat voelt als je partner dat niet meer kan.

Beluister de podcasts

Een mooie reeks van vier afleveringen die het luisteren waard is. Beluister hem via Podcasts over mantelzorg of je favoriete podcast app.

 

The post Luister nu naar de mooie podcastserie Zorgen van RTV Utrecht appeared first on MantelzorgNL.

Ook interessant

  • Calendar23-MEI-2023

Lancering ketenaanpak terugdringen depressieve klachten mantelzorgers

Wil jij ook een bijdrage leveren om de (mentale)ondersteuning voor mantelzorgers te optimaliseren? PROOF Adviseurs en Ecorys ontwikkelden een ketenaanpak…

  • Calendar10-MEI-2023

Minder wijkverpleging betekent meer druk op mantelzorgers

Voor veel mensen die wijkverpleging nodig hebben, is dat niet beschikbaar of ze krijgen minder zorguren dan gewenst. Dat blijkt…

68 Gerelateerde