Verkiezingen: Hoe kun jij voor mantelzorgers opkomen?

  • 29 augustus 2023

Als je lid bent van een politieke partij kun je ook op een andere manier opkomen voor de belangen van mantelzorgers. De politieke partijen ronden nu hun verkiezingsprogramma’s af. De leden van politieke partijen mogen zeggen wat zij van het programma vinden en aangeven wat er ontbreekt en moet worden toegevoegd aan het programma van hun politieke partij.

Wat kun jij doen?

Als je lid bent van een politieke partij, kun je via de lokale afdeling in je woonplaats in gesprek gaan over het programma. Meld je aan bij je lokale afdeling of houd de nieuwsbrieven in de gaten die jij ontvangt van je lokale afdeling wanneer wat op het programma staat.

Inbreng MantelzorgNL

Wat kun je inbrengen? Kijk naar de brief die wij naar de politieke partijen stuurden en de drie hoofd-opgaves waar we voor strijden. Hierin staat genoeg stof om in te brengen. Je kunt natuurlijk ook vanuit je eigen ervaring en kennis je inbreng leveren over het mantelzorgbeleid in Nederland.

Aarzel niet, pak deze unieke kans en geef samen met ons de mantelzorgers een goede ondersteuning!

The post Verkiezingen: Hoe kun jij voor mantelzorgers opkomen? appeared first on MantelzorgNL.

Ook interessant

  • Calendar23-JULI-2024

Inkomensafhankelijke eigen bijdrage in de Wmo is geen goed idee

MantelzorgNL vindt samen met andere partijen een herinvoering van een inkomensafhankelijke eigen bijdrage in de Wmo geen goed idee. Dit…

  • Calendar05-JULI-2024

Premier Schoof zegt uitwerking hoofdlijnenakkoord op mantelzorg toe: presentatie op Prinsjesdag

In zijn eerste plenaire debat met de Tweede Kamer over de regeringsverklaring reageerde premier Dick Schoof op de inbreng van…

166 Gerelateerde