Verkiezingen: Hoe kun jij voor mantelzorgers opkomen?

  • 29 augustus 2023

Als je lid bent van een politieke partij kun je ook op een andere manier opkomen voor de belangen van mantelzorgers. De politieke partijen ronden nu hun verkiezingsprogramma’s af. De leden van politieke partijen mogen zeggen wat zij van het programma vinden en aangeven wat er ontbreekt en moet worden toegevoegd aan het programma van hun politieke partij.

Wat kun jij doen?

Als je lid bent van een politieke partij, kun je via de lokale afdeling in je woonplaats in gesprek gaan over het programma. Meld je aan bij je lokale afdeling of houd de nieuwsbrieven in de gaten die jij ontvangt van je lokale afdeling wanneer wat op het programma staat.

Inbreng MantelzorgNL

Wat kun je inbrengen? Kijk naar de brief die wij naar de politieke partijen stuurden en de drie hoofd-opgaves waar we voor strijden. Hierin staat genoeg stof om in te brengen. Je kunt natuurlijk ook vanuit je eigen ervaring en kennis je inbreng leveren over het mantelzorgbeleid in Nederland.

Aarzel niet, pak deze unieke kans en geef samen met ons de mantelzorgers een goede ondersteuning!

The post Verkiezingen: Hoe kun jij voor mantelzorgers opkomen? appeared first on MantelzorgNL.

Ook interessant

  • Calendar20-FEBRUARI-2024

Branchemonitor 2022-2023, hoe staat het ervoor?

Welke ontwikkelingen zien organisaties die mantelzorgondersteuning bieden? Welke vormen van ondersteuning bieden zij, wat ondernemen ze en hoeveel mantelzorgers bereiken…

  • Calendar15-FEBRUARI-2024

Nationale strategie voor de implementatie van VN-handicap

Het demissionaire kabinet heeft vorige week groen licht gegeven voor de meerjarige nationale strategie voor mensen met een beperking en…

129 Gerelateerde